Вокальний ансамбль "Шоста нота" зародився у стінах Львівського Державного Музичного училища ім. Ст.  Людкевича у листопаді 2011р. 3 червня учасники приїдуть до Чернівців, аби здивувати своїм співом відвідувачів "Обнова-фесту".

 

За період існування склад вокального ансамблю змінювався декілька раз , на сьогоднішній день склад ансамблю є такий:

Тенор- Сень Віталій

Тенор- Завербний Степан

Тенор- Саган Микола

Баритон- Чікало Володимир (на даний час відсутній)

Баритон- Багрій Роман

Бас- Лебедєв Олег

Всі учасники вокального ансамблю є студентами Львівського Державного Музичного Училища ім. Ст. Людкевича.

Першим наставником секстету був Долішній Василь Ярославович, який пояснив нам принципи ансамблювання , та розказав всі секрети ансамблевого співу,і на сьогоднішній день допомагає нам з обробками , та аранжуванням творів.  Надалі його справу перейняв перший тенор Віталій Сень, який на даний час являється керівником чоловічого секстету.

В репертуарі ансамблю є обробки українських народних пісень, джазова , духовна музика , обробки естрадних пісень, які виконуються a capella (без супроводу). Дебютом був виступ 09.03.2012р. у стінах ЛДМУ на концерті пам’яті Т.Г.Шевченка, де нас сприйняли на «ура» з твором «Марш гайдамаків» в обробці октету «Орфей». Хоча колектив ще зовсім юнний , але вже може похвалитись своїм першим демо-записом «Світи місяченьку», а також запрошенням на фестивалі та концерти  у 2012р. Для того щоб ми могли  гармонійно займатися своєю діяльністю , шукаємо людину , яка б допомогла нам організовувати і реалізовувати всі наші творчі задуми.

Виступ колективу на етнодуховному фестивалі "Обнова-фест" 2012: