Stelsi (Стелсі) — український гурт, створений у 1999 році в місті Чернівці, для популяризації електронної музики українського зразка.
Стелсі
 Оскільки на той час яскравих представників в сфері електронної музики в Україні не було, "Stelsi" не обминали жодної можливості зарепрезентувати для широкого загалу синтетичну сторону сучасної музики. За більш ніж десять років гурт має в доробку 7 платівок і збірку кращих пісень, що вийшла у серії "MP3-колекція". Один із альбомів видавався в Німеччині та Нідерландах, пісні з якого декілька тижнів поспіль протрималися у топ-тенах німецьких та голландських чартів.
 
Стелсі
Тоді у музиці "Stelsi" почали домінувати мотиви, як Центральної Європи так і Сходу. Саме в цей час відбувається перехід гурту від клубного проекту до "живого" музичного колективу, на зразок рок групи, але вже у новій якості, більш стилістично оригінальній. І ось на порозі черговий поворот, цього разу до українського фольклору. 
З 2005 року колектив зосередився на стилі електро-фольк. Першою ластівкою стала платівка "Там...". Остаточно цей стиль закріпився в альбомі "Товариство з безмежною відповідальністю". Музичну канву гурту складають семпли та музичні фрагменти з автентичних українських пісень та казок в притаманному для "Stelsi" електронному обрамленні. Наразі гурт продовжує лінію так званого "електро-фольку" з завзятістю та прагненням занурити українську молодь в нестримне енергетичне поле української народної музики в сучасній електронній обгортці. В результаті, сьогодні гурт має яскраве обличчя, яке легко вирізнити з-поміж інших.

Склад гурту "Stelsi":
Олексій Кухарський - Вокал
Олександр "Гуня" Веренінов - Гітара
Микола "Снайпер" Кобилюк - Клавіші, семплінг, бек-вокал
Сергій Палка - Бас
Стелсі
Сайт: www.stelsi.com
Стелсі запрошують усіх шанувальників на фестиваль