Майстер-клас з виготовлення подарунків ручної роботи проводитимуть Христина Склярчук (м.Чернівці), Ольга Топиркіна (м.Чернівці), Анна Гульпе (м.Чернівці), Лариса Конник (м.Івано-Франківськ).

            

                              

Христина Склярчук - співорганізатор фестивалю подарунків ручної роботи DecoRush
 

 

Майстриня Ольга Топиркіна (м.Чернівці) виготовляє різноманітні прикраси з бісеру. Брала участь у "Обнова-фесті" у 2012 році, у фестивалі до Дня Незалежності, весняному та зимовому фестивалі DecoRush. Майстриня вважає, що хендмейд дає відчуття спорідненості з кожним покупцем, замовником, але це ще не все... просто творчість - це інша реальність, нові друзі-майстри, нові враження від виставок, нові знайомства... І взагалі, творити - це круто!
Майстриня Анна Гульпе (м.Чернівці) виготовляє декоративні підставки для прикрас, підсвічники, авторські дротяні ляльки, а також іграшки з горища.
Брала участь у весняному та зимовому фестивалі DecoRush.
Майстриня каже, що їй дуже подобається такий вияв творчості, а найприємніше - це вдячні відгуки покупців. Це світ, в якому немає невірних дій, де владарює добро, щирість, любов. А ще, роботи п.Анни піднімають настрій усім поціновувачам мистецтва. Полюбляє майстриня і виставки, де панує невимушена, творча атмосфера.
 
 
 
Майстриня Лариса Конник (м.Івано-Франківськ) виготовляє натуральне мило, а штучні речі не сприймає органічно.