Гурт "RemiX" (м.Дунаївці, Україна) - це танцювальні обробки українських народних пісень, обробки українських, російських та зарубіжних хітів в стилі українського фольку
  Офіційна історія гурту розпочалась навесні 2013 року. Саме тоді молодий весільний колектив «RemiX» запросили взяти участь у всеукраїнському фестивалі «Весільна фортеця» в славетному історичному місті Кам’янець – Подільський.
  Дебют виявився вдалим. Саме ця подія дала зрозуміти учасникам колективу, що музика у їхньому житті – це дещо більше, ніж весільна розвага. І гурт розпочинає репетиції.
  Стиль, в якому працює гурт – це поєднання різних музичних стилів: rock, jazz, reggae з елементами українського фолку.
 Вже у липні 2013 року гурт «RemiX» запрошують взяти участь у фестивалі «Купальське коло», що проходив в туристичному комплексі «Услад» на Чернівеччині, де гурт вперше виступив з власними піснями.
  У серпні 2013 року гурт запатентовує перші пісні: «Команда RemiX», «Гопака давай», «Кава Амеrіcаnо».
  Наприкінці жовтня 2013 року в Хмельницькій обласній державній телерадіокомпанії «Поділля - Центр» гурт «RemiX» виборює «Гран - прі» обласного фестивалю аматорського мистецтва «Струни душі», виконавши власну обробку пісні В.Івасюка «Водограй».
  Звичайно, гурту не вистачало ще барабанщика. І вже вкінці листопада 2013р. в колективі з’являється Матковський Сашко.
 У цей же час гурт вирішує взяти участь в обласному телевізійному шоу «Я артист». І вже в грудні місяці проходить кастинг проекту та потрапляє в півфінал. Та на жаль глядачі не підтримали гурт і фінал пройшов без нас…
  На початку 2014 р. гурт «RemiX» запатентовує дебютний альбом. Який буде налічувати 11 композицій і одразу розпочинає роботу над його записом та презентацією альбому.
   У березні 2014 р. гурт бере участь у відбіркових турах проекту «Рок над морем», який проходив у м.Києві. Виступ гурту у пабі «Масонська ложа» заполонив глядачів і ті у відповідь подарували гурту путівку у фінал проекту, який відбуватиметься літом на березі Чорного моря на Херсонщині.
  26 квітня 2014р.у м.Кам’янець – Подільський гурт «RemiX» презентує дебютний альбом «Гопака давай», який проходив у вигляді благодійного концерту (кошти збиралися на пам’ятник герою небесної сотні Анатолію Корнєєву, який проживав у Кам’янець – Подільському районі та трагічно загинув 20 лютого на Майдані).
  Вже наступного дня після презентації альбому, 27 квітня 2014р., гурт бере участь у фестивалі «Фортеця–фест 2014», який проходив у м.Кам’янець – Подільський. У фесті брали участь місцеві колективи та вже відомі: мегапопулярний ДЗІДЗЬО та Ярмак.  
  На фестивалі гурт «RemiX» здобув звання: «Кращи гурт Кам’янця - Подільського» (за рішенням організаторів та глядачів фестивалю). В нагороду отримали запис 5-ти безкоштовних пісень на студії звукозапису «Aeromusic».
    Зараз йде робота над написанням нових пісень, їхнім записом, підготовка до нових фестивалів, проектів та виступів…
На сьогодні в гурті «RemiX» грають:
        Ткачук Ваня – клавішні, вокал;
        Таірова Катя – вокал;
        Кирилюк Костя – бас;
        Іванов Павло – гітара;
        Матковський Олександр – барабани;
        Боровський Олексій – труба;
        Мачуга Тарас – тромбон.

Гурт «RemiX» можна знайти  в соціальних мережах:
1.    «Вконтакте»
3.    «Facebook»
4.    «YouTube»
 
RemiX в Інтернеті: