Вечірня сцена в 2015

Чернівецький міський фольклорний театр-студія “Ґердан” - перлина сучасної буковинської культури. Створений при управлінні освіти Чернівецької міської ради в 1994 році за ініціативою художнього керівника Духовно-Мистецького Центру "Голос", режисера Петра Колісника, заслуженого діяча мистецтв України.

Слава Україні! Називайте мене БУК. Я репер з Буковини, який створює музику в стилі етнохіпхоп.
БУК означає «будь українцем», і я як звичайний український хлопець - Михайло Скрипець, пишу тексти та виконую їх під музику класних українських бітмейкерів.

Ігор Андроник не має музичної освіти та його гра на гітарі, його власні пісні не можуть залишити байдужим нікого. Агресивні, серйозні, ніжні, життєві- важко описати його тексти. Він співає так, як відчуває цей світ і віддається кожній пісні повністю.

Уперше на "Обнова-фесті" український естрадний співак, лауреат всеукраїнського конкурсу "Пісенний вернісаж 2015" Микола Задора.

Христина Охітва - Заслужена артистка естрадного мистецтва України солістка ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України На фестивалі з новою програмою..Лісова любов....