«ДримбаДаДзига» - це нова хвиля української етнічної музики! Це вибух сучасного саунду наповнений старовинними українськими мелодіями та ритмами, які створюють неймовірний драйв та знайомлять слухача з прадавньою культурою, запрошуючи його у вимір українського духу.

Гурт «ДримбаДаДзига» створено у 2006 році у місті Києві за ініціативи бас-гітариста Олександра Новіченко.Участники колективу-музиканти з різних проектів,яких об”єднала спільна ідея створення етно-рок гурту з новим,потужним,креативним саундом.
За час свого існування «ДДД» відвідала велику кількість вітчизняних та європейських фестивалів,таких як «Країна мрій», «Славське Rock», «Підкамінь», «Трипільське коло», «Przystaneck Woodstock», «Piknik Reggae», «Україна-Грузія,два серця-одна душа!»,та багато інших,де показала «сучастну» версію українського фольклору.
У 2008 році вийшов перший диск групи «Славське Rock 2007 Live».Це платівка,яка була записана прямо на фестивалі і тому зберегла в собі неповторну енергетику живого виступу.
2010 рік для гурту відрізняється певними досягненнями у творчому русі.Так у травні виходить перший студійний диск «ОГОооо!!!»,над яким музиканти працювали дуже багато часу,намагаючись отримати бажаний результат.І ця робота не минула даремно,платівка набула багато теплих відгуків від слухачів ,професійних музикантів,та музичних критиків.

За час свого існування «ДримбаДаДзига» зазнала певних змін у складі.Віталій Єрмак-барабани,Сергій Хіцун-гітара та Інна Прокопчюк-це музиканти з першого складу,які  дали  стилистичний напрямок  творчості групи,але зміни позаду,ДДД має «свіжу кров»у обличччі Ольги Троян,Віктора Корженко,Антона Самутіна,Олексія Кльонкіна,група продовжує рухатися далі,залучаючи все більше людей до прихильників української культури.          
Холодна водиця