Новини за 2014

     14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День народження УПА, чернівецьке «Товариство українських студентів-католиків «Обнова» проведе у Літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка патріотичний благодійний вечір пам’яті героїв, які загинули за  Україну – «Дух лицарства». Цей захід пройде у рамках молодіжного етно-духовного фестивалю – «Обнова-фест», який мав відбутися у День незалежності України.

Шановні друзі, партнери та учасники нашого фестивалю.
Повідомляємо Вам, що 7-й етнодуховний фестиваль "Обнова-фест" не відбудеться 24 серпня у Чернівцях, як планувалося і анонсувалося раніше.
Нашу фестивальну (і не тільки ) родину в ці дні спіткало велике горе: в автокатастрофі загинув один з організаторів фестивалю, багаторічний улюблений духовний наставник чернівецького товариства "Обнова", отець Дмитро Винник та його дружина, добродійка Ірина. Круглими сиротами залишилися 4 дітей...
Просимо Вас із розумінням поставитися до нашого рішення. Дякуємо за підтримку.

  Вітаємо всіх шанувальників "Обнова-фесту". 
Зустрінемось 24 серпня 2014 р. на сьомому етнодуховному "Обнова-фесті" на День Незалежності у Чернівцях!!! 
Охочим виступити нагадуємо нашу ел.адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Надсилайте заявки! Запрошуємо до обговорення на соціальних сторінках фестивалю: