Новини за 2013

  У Зелену Неділю традиційно до Чернівців з’їдеться духовна, патріотична, сучасна молодь та ті, хто, незважаючи на вік, почуває себе завжди молодим. 23 червня 2013 р. у Чернівецькому музеї архітектури і побуту під відкритим небом уже вшосте відбудеться молодіжний етнодуховний «Обнова-фест».

   Музична частина шостого «Обнова-фесту», який відбудеться 23 червня, на Трійцю у чернівецькому Музеї просто неба, обіцяє бути як завжди цікавою, драйвовою  і несподіваною для фестивальників. І це при тому, що географія молодіжних ватаг цього разу обмежується лише кількома регіонами – Львівщиною, Франківщиною, Тернопіллям та столицею.

ЗМІ ПРО ФЕСТИВАЛЬ:
  Яскравий буковинський молодіжний етнодуховний фестиваль "Обнова-фест" відбудеться у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту 23 червня. З року в рік цей захід набуває усе більших масштабів. Торік у музеї просто неба фестивалили понад шість тисяч відвідувачів не лише з Буковини та різних куточків України, але й Польщі, Росії, Канади, Молдови, Румунії тощо.