Цьогоріч зустрічаємося 23 травня! Святкуємо Зелені свята у Чернівцях! У програмі фестивалю передбачена спільна молитва за українську молодь, за участю духовенства та мирян різних християнських конфесій; духовний вишкіл; виступи самодіяльних фольклорних колективів; аматорських та професійних театрів; майстер-класи з бісероплетіння, гончарства, художнього випалювання по дереву, макраме, художньої кераміки, писанкарства, виготовлення коників з сиру, ляльок-мотанок, «етно-арт»; школа народних танців.

Гостей свята розважатимуть учасники козацького коша зі Львова «Пресвята Покрова». Для дітей та дорослих проводитимуться ігри та конкурси, катання на конях, а також – цікаві туристичні забави. До того ж відвідувачі «Обнова-фесту» зможуть більше довідатися про традиції відзначення Зелених Свят й поласувати українськими національними стравами.

Музичний етнодрайв забезпечать: "ПЕСТИЦИДИ" (Чернівці), "ЗНАК ВОДИ" (Чернівці), "ОРАТАНІЯ" (Львів), "ТІ, ЩО ПАДАЮТЬ ВГОРУ" (Тернопіль), "NAMELESS" (Тернопіль), "ТІНЬ СОНЦЯ" (Київ). "ФЛІТ" (Івано-Франківськ).


Переглянути Місце проведення фестивалю обнова на карті більшого розміру