ЗМІ ПРО ФЕСТИВАЛЬ:
  Яскравий буковинський молодіжний етнодуховний фестиваль "Обнова-фест" відбудеться у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту 23 червня. З року в рік цей захід набуває усе більших масштабів. Торік у музеї просто неба фестивалили понад шість тисяч відвідувачів не лише з Буковини та різних куточків України, але й Польщі, Росії, Канади, Молдови, Румунії тощо.


  За словами організаторів "Обнова-фесту", вони прагнуть зробити цей фестиваль унікальним, неповторним і незабутнім.

– Намагаємося максимально наситити кожен майданчик оригінальними митцями, майстрами, колективами, щоб зробити програму однаково цікавою впродовж усього дня, – розповідає vidido.ua співорганізатор буковинського молодіжного етнодуховного фестивалю "Обнова-фест" Мар’ян Лазарук. – До речі, вечірній концерт обіцяє бути драйвовим, адже цьогоріч запросили такі потужні гурти, як "Козак систем", "Кораллі", "Мері", "Медовий полин", "Шпилясті кобзарі", "Пан Пупец'".

   Нагадаємо, буковинський молодіжний етнодуховний фестиваль "Обнова-фест" відбуватиметься у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту 23 червня з 12:00 до 22:00. Вхід – 20 гривень.

             Ольга ШУПЕНЯ, газета "Погляд"