Учасники в 2008

 Мартові - то поєднання класичних рокових інструментів (електро, акустичної та бас-гітари) із духовими інструментами та віолончеллю, що створює досить містичний єфект. Плачуча, тужлива, шляхетна віолончель; галасливі духові інструменти, що хоч і можуть звучати тужливо, але ця тужливість вже нагадує не шляхетність, а похорони часів радянської влади; надривний голос вокаліста, який чомусь співає лише про кохання, а вірніше - про тужливі моменти кохання: розлука, вимушена і невимушена самотність; і усі ці похоронно-тужливі мелодії і аккорди "підсилюються", "виливаються", "фінішують" словами надії і... потужними вибухами електронно-металевих гітар і гучних барабанів...
…одним словом: якісне виконанання, вміле гармонійне поеднання різних музичних інструментів, вокалу і тексту пісень говорить про впевнений вихід гурту на український ринок такого роду культурних розваг.
 

Антре́ (раніше відомий як Н.Три) — український фольк-роковий гурт, що виник 2005 року в Києві. За офіційною версією, назва гурту походить від французького слова entree — вхід, вступ, вихід (на сцену), перший номер. Втім вона також нагадує попередню назву Н.Три, яка ймовірно є скороченням від Нечто Третье — назви гурту-попередника.

Гурт "Знак води" (Чернівці) був заснований 10 вересня 2000 року. Хтось пам’ятає нас як "ПроRock", та після першого п’ятиліття було вирішено змінити багатозначну назву на мелодійне словосполучення "Знак води".

Їхній мистецький дует «Писанка» називають перлиною українського національного мистецтва, а співачку Оксану Савчук та цимбаліста Івана Кавацюка патріотами-подвижниками, археологами народних пісенних скарбів