Вечірня сцена в 2018

Хедлайнером "Обнова-фест 2018" стануть легендарні KOZAK SYSTEM ?
Український рок-гурт, який постійно представляє нашу державу на європейських та світових музичних фестивалях, у піснях яких кожен відчуває щось своє, щось рідне та запальне. Запалюємо разом на Обнова-фесті 27 травня!

Хедлайнером "Обнова-фест 2018" стануть легендарні KOZAK SYSTEM

Знову на Обнова-фесті улюблений гурт багатьох меломанів – етно-рокери TaRuta!  Незабутні враження від фестивалю вже зовсім скоро!

Знову на Обнова-фесті улюблений гурт багатьох меломанів – етно-рокери TaRuta!

Нове ім'я на "Обнова-фесті" - молодий чернівецький гурт ZAPAL - це звучання гуцульського інструменту - цимбалів у поєднанні з кахоном, гітарою та бас-гітарою. Гурт не лише інструментально виконує популярні кавери у своєму аранжуванні, а ще й має власні авторські композиції. Почуємося на Обнова-фест 2018, 27 травня у Чернівцях!

Нове ім'я на "Обнова-фесті" - молодий чернівецький гурт ZAPAL

Зустрічайте довгоочікуваних гостей нашого фестивалю, Вперше на "Обнова-фесті" етно-поп-рок гурт Kana Band. Складається із 5-ти осіб, інструменти - гітара, бас-гітара, барабани, скрипка, вокал. Активно розвиваються 14 років - музиканти проживають і в Києві і у Івано-Франківську, Випустили 5 альбомів, 3 з них - авторська музика - зараз працюють ще над двома . Метою Кани є розвиток якісної християнської музики в Україні.

Зустрічайте довгоочікуваних гостей нашого фестивалю, Вперше на "Обнова-фесті" етно-поп-рок гурт Kana Band.

Cини грому їдуть на Обнову! Цей гурт неодмінно здивує Вас своїм звучанням і глибиною текстів! На "Обнова-фесті" київський гурт Voanerges (Воанергес) (грец. Βοανεργες, «Сини грому») — фольк-рок етноф'южн гурт, створений у Києві в 1998 році.
«Воанергес» — назва, дана Господом синам Заведея — Якову та Іоанну, на відзнаку їх особливої горячності і відданості в справі служіння Євангелію… "(Біблія. Старий і Новий заповіти. Синодальний переклад. Біблійна енциклопедія архиєпископа Никифора)Акустичне звучання у неофолк-році від Voanerges

Cини грому їдуть на Обнову!