Майстер-клас в 2018

Чайна церемонія та музика - ідеальна гармонія і природа довкола, і теплі дискусії? 
Одна із локацій Обнова-фест «Час для гри» - це можливість грати, співати, танцювати та просто бути. Для Вас працюватиме/навчатиме пан Ян

На Обнова-фесті буде пластове містечко зі смачною випічкою, корисними солодощами, аква-гримом, настільними іграми та навіть з хімічними дослідами. Пласт Чернівці на фестивалі також представлятиме свою організацію та покаже ще багато сюрпризів 27 травня. 
Місце зустрічі: Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту

Виступ Устима Бука на Обнова-фесті гармонійно доповнять запальні танці від школи New Breaking Studio. Юні брейк-денсери вже здобули чимало перемог у Західній Україні, а 27 травня покажуть на музичній сцені Обнова- фест, як потрібно рухатися.

За безпеку на фестивалі дбатиме Національний Корпус Чернівці та Національна поліція. Крім того Національний корпус представить воркшоп по самообороні, дитячу майстерню конструювання і презентацію книги Сергія Скальда - " На виліт". Дізнавайтеся більше на "Обнова фесті"!

Обнова-фест - це не тільки розваги, а й навчання у цікавій та невимушеній атмосфері. У нас в гостях Проект "РІД", який представляє сучасну онлайн платформу для вивчення української мови, презентує лекцію-діалог на тему: "Суржик як відправна точка у формуванні свідомості українця" від Іванки Світляр. Окрім інформації буде фото-зона, інтерактиви та подарунки