Вечірня сцена в 2010

"Самата" - український музичний гурт, утворений влітку 2005 року в м. Чернівцях.

"Фліт" - Український музичний гурт з Івано-Франківська, створений в 2001 році, основним напрямом в стилі є панк-рок. Але сам гурт називає свій музичний напрям «інтелігент-панк-роком».

 

"Тінь Сонця"...
Їх слухають незалежно від віку,  їхні пісні цитуються, виконуються біля багать, а виступи захоплюють вируючою енергією та співами разом з глядачами. Для когось – досі незнані, 
для когось – явище, яке змінило свідомість: музика, з якою він живе. 
 

Ората́нія — український рок-гурт, заснований 2000 року у Львові. Стиль «Оратанії» зазвичай визначають як поп-рок. Спочатку музика гурту мала трохи депресивний стиль (пісні «Ти не той», «Воно», «Будеш» тощо), проте згодом музиканти змінили найперше тематику пісень, а свій стиль самі називають pazitiff-rock.

 

Гурт „Nameless” (в перекладі з англ. „Ті, що втратили імена”. Назва запозичена з роману Урсули Ле Гуїн «Чарівник Земномор’я») заснований в лютому 1992 року і є чи не найстарішим з нині існуючих в Тернополі колективів. Взявши за основу естетику 60-х років минулого століття, „N” з перших живих виступів відрізнявся оригінальністю звучання та нестандартними музичними рішеннями. В перші роки гурт активно концертує, грає на спільних площадках з „Плачем Єремії”, „Мертвим Півнем”, „Щастя”, „Тартак”, „Фактично самі”, „Мотор’рола”, „Годо”, „+GG+” та ін., бере участь у найзначніших вітчизняних фестивалях, гастролює по Україні. Паралельно записуються й перші альбоми групи на звукозаписуючих студіях Тернополя, Львова та Києва.