Денна сцена в 2017

Театр родинної моди представить проект-практикум «Нове життя традицій». Автори дизайнери - Любомира Зайцева, Жанна Іванюк, Юліана Полякова, Галина Продан, Анна Арич, Наталя і Олександр Коломійчуки, Віталіна Ніколаєвич та Валентина Беженар до сезону весна-літо створили повсякденний і ошатний одяг для матусь та донечок у буковинській традиції. А надихнули майстрів на оригінальні художні образи та дизайнерські винаходи сторінки книги Еріха Кольбенгаєра «ВЗОРИ ВИШИВКИ НАРОДНОГО ПРОМИСЛУ НА БУКОВИНІ», якій цього року виповнюється 105 років. Отож, зустрічайте на «Обнові» - театр родинної моди !

Театр Моди на Обнова-фест-2017

Літературні читання на Обнова-фест 2017 розпочнуться о 17.00. Модератор - Андрій Тужиков. Молодіжний етнодуховний фестиваль - захід, де гармонійно поєднуються наука, культура та веселощі, тому не пропускайте! 

Літературна сцена на Обнова-фест 2017

Вуличний університет на Обнова-фесті на тему "Великого бажайте" (цитата Патріарха Йосифа Сліпого) - це вам не пари просиджувати в спекотних аудиторіях і засинати на лекціях. Це можливість поспілкуватися із цікавими лекторами, порушити важливі теми: духовність, культура, патріотичне виховання. Приходьте, буде дійсно цікаво. Ми гарантуємо! 

Вуличний університет на Обнова-фест 2017

Чернівецький академічний обласний театр ляльок на Обнова-фест 2017 представить гротескову музичну казку "Пан коцький".
До речі, у 2009 році на Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Золотий Телесик-2009» театр був удостоєний премії «Галицька Мельпомена», а свій репертуар трупа постійно збагачує творами сучасної драматургії, класиків світової літератури та буковинських авторів.
Ви будете приємно здивовані!

Ляльковий театр

Шукайте буккросинг на #ОбноваФест2017: на фестивалі всі охочі можуть обмінюватися книгами та читати нові від: Видавництва Старого Лева, Навчальної книги - Богдан, Видавничого Дому «Букрек», Дитячого арт-видавництва "Чорні вівці" та Зеленої Книгарні». Якщо любите книги так, як любимо ми їх, то запрошуємо вас до Бібліотеки просто неба 4 червня?

Бібліотека просто неба на Обнова-фесті