Майстер-клас в 2017

Тільки на Обнова-фест 2017 всі бажаючі зможуть зробити унікальну етнозачіску від Vivat - центру перукарського мистецтва. Нагадуємо, 4 червня у місті Чернівці, за адресою: вул. Світловодська, 2 (Музей просто неба).

Центр перукарського мистецтва

На Обнова-фест 2017 у місті Чернівці на вас чекають страви буковинської та європейської кухонь від Глибоцького професійного ліцею. Окрім смаколиків вихованці та педагоги закладу презентують:
▪ майстер-клас срібного призера міжнародного кулінарного фестивалю «FoodLandBukovina-2017» — Ольги Чернушки;
▪ виставку виробів народно-ужиткового мистецтва: вишивку нитками та бісером, ткацтво, бісероплетіння, писанкарство.
Також матимете змогу скуштувати варенки із кольорового тіста, французький десерт «Petit Gâteau», шоколадний фонтан та багато інших страв.

Глибоцький ліцей на Обнова-фесті 2017

Головна особливість "Обнова-фесту" - насичена програма як для дорослих, так і для дітей. Ваша малеча буде у захваті від театру анімацій, фотозони з сіна, аква-гриму, твістінгу та інших пригод на ОбноваФесті 2017.

Дитяча галявина на Обнова-фесті

Понад 30 одночасних майстер-класів! 4 червня у місті Чернівці на Обнова-фест 2017 кожен бажаючий матиме змогу відвідати найрізноманітніші майстерні: з приготування граноли, пошиття іграшок, розпису еколіпнини, розпису хною та багато інших цікавинок приготував для вас партнер фестивалю Чернівецький Фортель. Місце зустрічі: Музей просто неба!

Майстер-класи Обнова-фест 2017