Вечірня сцена в 2017

Засновники та королі українського реггі The ВЙО здивують вас на Обнова-фест 2017 не лише своєю енергетикою, а й новим альбомом "Зелений". Кращі хіти гурту та нові експеременти із звуком і стилями! Мирослав Кувалдін, Сергій Підкаура та вся команда призначає тобі побачення 4 червня на Обнова-фесті у Чернівцях.

The Вйо на Обнова-фесті

Гурт Роялькіт славиться неповторним поєднанням народної та електронної музики. Це коктейль року, фолку та навіть джазу. На фестивалі гурт з Кривого Рогу представить свій новий альбом "Житіє гуцульське". Ви повинні це почути наживо!
Пісні гурту: https://soundcloud.com/royalcatband

Роялькіт на Обнова-фесті 2017

Поєднання фолку, міського романсу, французького шансону, блюзу, реггі та року - це далеко не всі грані гурту Мандри. М`яка, але драйвова подача пісень-історій, патріотична позиція та щирість виконавців завоювала своїх прихильників по всій Україні та далеко за межами. На Обнова-фесті 2017 гурт-легенда на чолі з Сергієм Фоменком (Фомою) представить усі свої хіти та нові пісні. Не пропустіть!

гурт Мандри - хедлайнер Обнова-фесту

Чудова новина - улюблений чернівецький гурт Гуцул Каліпсо (Gutsul Calipso) виступатиме на Вечірній сцені Обнова-фесту 2017! Буде гаряче.

Гуцул каліпсо на Обнова-фесті 2017

Гурт "Глорія" був заснований у 2006 році. За час існування учасники записали студійний альбом "Духом Ісусовим" та відвідали безліч фестивалів. Духовний гурт відвідає Чернівці 4 червня, аби вразити глядачів Обнова-фест2017 своїми вокалом та грою.

Гурт Глорія на Обнова-фест 2017