«Серце́вий На́пад» — український поп-панк гурт. Створений 2004 року в Чернівцях. Локація: Україна, Чернівці / Луцьк
 

СТАНОВЛЕННЯ

Як і в більшості історій, все почалося ще з дитинства. МітРій (вокал, бас) народився в республіці Придністров'я, в місті Рибниця. Двоюрідні брати Міша (Майкл) та Вася (Бейс) Балахтар жили на той час у сусідній Україні. Кожен ріс, дорослішав, ближче до 2000 року почалося якесь певне формування музичних смаків, шо надалі і дало поштовх створенню гурту. Мітрій на той час переїхав з Придністров'я до Чернівців, навчатися в університеті. За декілька місяців створився новоспечений акустичний проект з кумедною назвою "DOUBLE SOUND", що складався з двох акустик та змушував закривати вуха переважно студентів факультету іноземних мов на святкуваннях різних свят, позаяк Мітрій саме там навчався. З тих усіх спроб створення чогось власного робилися перші демо-записи, які власноруч безкоштовно поширювали серед чернівецької молоді. З часом виникло неймовірне бажання купити музичні інструменти і створити повноцінний гурт. Переконали батьків у потрібності цього, і 1 квітня 2004 року відбулася перша репетиція. Барабанщик вперше сів за барабани, з басистом (див. нижче: "ЕХ-учасники") познайомилися за 5 хвилин до початку репетиції. На щастя, з часом репетиції почали проходити у гаражі (гараж №56 в місті Чернівці, в гаражному кооперативі на розі вулиць Червоноармійська та Комарова), де гурт міг грати щодня. Там починався "Серцевий Напад"!

      
АДАПТАЦІЯ
Гурт займався, писав пісні, і вже скоро почалися перші виступи. На той час в гурті було 4 учасників. Починалися концерти, потроху ступали на більшу сцену, їздили з концертами в інші міста. Пробували записувати матеріал на невеличких домашніх студіях.

На початку 2007 року почали визначатися, де б записати альбом. На допомогу прийшли наші друзі з Рівного, гурт "БРЕМ СТОКЕР", які запропонували писатися на їхній студії "SKA-N-DAL RECORDS" за помірну дружню ціну, де ми і писали свій ПЕРШИЙ ДЕМО-альбом до кінця року, який вийшов 13 грудня 2007 року, на жаль, був неофіційним, адже важко було знайти лейбл, тому наш перший CD ми просто залили в інтернет, щоб люди могли вільно скачувати наші пісні, приходити на концерти, знаючи тексти і пізнаючи музику. 
У 2008 році сталися деякі зміни. З гурту пішов гітарист Вася, Мітрій (вокал, бас) та Майкл (ударні) скооперувалися з гітаристами гурту "Н-44" (Луцьк). Перші місяці в гурт не вірили, прогнозували кінець. На щастя, все вийшло навпаки, в новому складі гурт набув нового, свіжого, насиченого звучання. Навесні 2009 року гурт покидає барабанщик Майкл, мотивуючи своє рішення бажанням відпочити від музичного життя. За декілька днів гурт дає в Рівному концерт з новим драгером, Олександром Макарчиком, який на початку створення гурту грав на басу. Зараз гурт є наполовину з Чернівців, на іншу половину - з Луцька, і, на думку самих музикантів, відстань не заважає існуванню гурту, навіть навпаки – стимулює. В червні 2009 року гурт планує видати свій перший офіційний альбом на київському лейб лі, а також запустити в ротацію кліп на пісню «Punk Girl». 

Склад:
Рябий Дмитро (Мітрій) –– вокал, бас-гітара;
Мурзін Олександр (Кот) –– соло-гітара;
Литвин Олексій (Льоша) –– ритм-гітара, бек-вокал;
Сашко Макарчук (Шурік) –– ударні, бек-вокал.
Сірожа Куріний (MOZART) - 8bit / keyboards
 
Офіційна сторінка гурту: http://sn.cv.ua
 
Ось як "СН" виступив на фестивалі: