Майстер-клас з різьби по дереву проводитимуть Сергій Кузнєцов та Володимир Денисов.

 

Кузнєцов  Сергій Юхимович -   майстер художньої обробки дерева.
Отримав премію Георгія Гараса у 2011 році.

Премія присуджується за значні досягнення у  збереженні та відродженні традиційного народного мистецтва  членам  обласних  осередків Національної спілки майстрів народного мистецтва України: „Буковинський осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України”, „Чернівецький обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України”, відомим народним майстрам, дослідникам  у галузі народного мистецтва.

інформація з сайту: http://buktour.com.ua/news_detail.php?id=389&a=70

Денисов Володимир Данилович - майстер художньої обробки дерева.

Народився 29 березня 1951 р. м. Нижній-Тагіл (Свердловська обл., Росія). В Україні з серпня 1951 р. (м. Хотин, Чернівецька обл.). У 1972 р. закінчив Вінницьке училище прикладного мистецтва (спеціальність: художня обробка дерева, художник-майстер). За призначенням працював у м. Вінниці (дизайнером, художником-різьбярем). У 1981 р. закінчив Одеський державний педагогічний інститут ім. К. Д. Ушинського (художньо-графічний факультет, спеціальність учитель малювання і креслення). З 1985 р. працює у Чернівецькій художній школі ім. Миколи Івасюка (старший викладач, вищої кваліфікаційної категорії, рисунок, живопис, композиція). Викладацьку роботу поєднує з творчою (живопис, графіка, скульптура, різьблення по дереву), неодноразовий учасник всеукраїнських і обласних виставок образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва; працює над художнім оформленням поліграфічної продукції (книги, журнали, ілюстрації, буклети, плакати). Творчі роботи знайшли своє місце у приватних колекціях і музеях України, США, Росії, Німеччини, Польщі та ін. держав.
З 2006 р. - член Національної Спілки майстрів народного мистецтва України.
З 1995 р. - член Українського геральдичного товариства.
Напрямок у геральдичній роботі - наукове дослідження і розробка адміністративно-територіальної та муніципальної, особової символіки (гербів і прапорів) Буковини.
З 2004 р.- член Геральдичної комісії у Чернівецькій області.
Розроблені герби та прапори:
1. Герб міста Хотина, 1996 р.
2. Герб митрополита Чернівецького і Буковинського УПЦ (МП), 2000 р.
3. Герб Хотинського району, 2002 р.
4. Прапор Українського геральдичного товариства, 1995 р.
5. Прапор міста Хотин, 1996 р.
6. Прапор Хотинського району, 2002 р.

інформація з сайту: http://uht.org.ua/ua/members/denysov/