Мистецтва декупажу навчатиме майстриня Олена Тимчук.

 Тимчук Олена В’ячеславівна народилася 1 червня 1981.
В 2000 році закінчила з відзнакою Чернівецький державний технікум технологій виробництва та економіки, здобувши кваліфікацію «модельєр-конструктор».
В 2005 році закінчила з червоним дипломом Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, здобувши кваліфікацію психолога.
З 2004 по 2008 рік працювала вчителем образотворчого мистецтва, українознавства, етики, трудового навчання в школі.
2007-2008 року навчалась в народній студії образотворчого мистецтва обласного Будинку вчителя. Викладач - Солдатов В.П., член спілки художників України.
23 квітня 2008 року – учасник виставки «Великодні візерунки».
В 2009-2010 році проводила майстер-класи з художніх технік в Художньому салоні Чернівців.
З 1 жовтня 2009 року працює керівником гуртка «Сувенір» в Чернівецькому міському Палаці дітей та юнацтва. З 2011 року до сьогодні – керівник гуртків «Юний художник» та «Умілі руки» в Палаці.
Багаторазовий учасник міських та обласних фестивалів і ярмарків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
Статті про Тимчук Олену: січень 2010 року, газета «Версіїї», жовтень 2010 року, газета «Новий день».
2010 року учасник обласної виставки, присвяченій 70-літтю Чернівецької області та Дню незалежності України. «Вернісаж». Робота «Гуцульський натюрморт», п.о.
В січні 2011 року написала статтю в газеті «Версіїї» про Солдатова В.П. «Художник і вчитель, який навертав людські долі до щастя».
Має грамоти та подяки районних, міських, обласних державних адміністрацій, відділів освіти. Учні та гуртківці Тимчук О.В. багаторазові переможці та призери міських, районних, обласних та всеукраїнських олімпіад і конкурсів.
В 2012 році закінчила Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника за спеціальністю художник-дизайнер образотворчого мистецтва, викладач (диплом з відзнакою).