Шукайте на "Обнова-фесті" дерев’яні екологічно чисті конструктори-розвивайки ТМ “ІГРОТЕКО” — іграшки, що створені для допомоги мамусям та татусям у вихованні непересічних, талановитих та розумних дітей.

  Дитяча іграшка, як відомо, має надзвичайно важливу роль у розвитку дитини. Дитяча гра — це справжнє мистецтво, що допомагає вчитися жити, розвиватися та пізнавати світ. Сьогодні в Україні серед різноманіття іграшок-мутантів росте попит на іграшки для розвитку логічного мислення, пам’яті та уваги.
  Дерев’яний конструктор цікавий як дітям, так і дорослим, адже він, даючи змогу побудувати велику кількість варіантів споруд, незамінний у розвитку сюжетної гри! Відомо, що чим самостійніша та складніша сюжетна гра дошкільнят, тим вища у них в майбутньому здатність до творчості.
  Компанія-виробник унікального еко-конструктора “ІГРОТЕКО” заснована в 2010 році групою молодих і творчих однодумців, спільна мета яких – змінювати світ на краще, починаючи з найважливішого — з Дитинства. Основний рушій праці компанії — бажання, щоб діти України гармонійно розвивались та мали можливість бавитися якісною, безпечною, корисною та доброю іграшкою.
  Вже у квітні 2011 році конструктори ТМ “ІГРОТЕКО” на Національному конкурсі “Краща іграшка 2011” що відбувався в рамках 15-го Міжнародного форуму товарів та послуг для дітей “Baby Expo 2011” зайняли перше місце у номінації “Відкриття року”! А критеріями вибору переможця були як художній дизайн та технічне виконання, так і оригінальність та відповідність інтересам дитини.
  А у березні 2012 року універсальний набір конструктора ТМ “ІГРОТЕКО” “Фантазія” зайняв перше місце у номінації “Краща іграшка-розвивайка 2012” на 9-ому Національному конкурсі “Краща іграшка 2012”, що відбувався в рамках 16-го Міжнародного форуму товарів та послуг для дітей “Baby Expo 2012”.
  Переваги продукції компанії ТМ “ІГРОТЕКО”:
•    виробляють конструктори в Україні з дуба — міцного, довговічного, “теплого” матеріалу з потужною енергетикою та з дотриманням всіх державних стандартів;
•    конструктори компанії — це іграшка, яка розвиває дрібну моторику, сенсорику, координацію, навики групування, лічби, базової геометрії.
  Продукція компанії поділено на декілька серій.
  “Місто минулого”. Конструктори будівель, що в старовину належали до фортечних споруд: різного типу (охоронні, комендантські, центральні) вежі, в’їзні ворота, оборонні укріплення, ярмарок, ратуша, храм (церква) тощо. Кожен набір цієї серії запаковано у прекрасну дубову скриньку. Бонус серії — якщо будь-хто з покупців збере всі будівлі серії, то отримає у подарунок ще один конструктор. Інструкція кожного конструктора має декілька відривних купонів, заповнивши які можна отримати втрачені у грі деталі.
  Серія «Різноманітні будівлі» — від малесеньких для малюків (хатинка, скарбничка, гаражик), до більш складних для старших дітей (будиночки з прибудовами — гараж, веранда, мансарда, балкон).
  «Фантазія». Окремий напрямок — універсальна іграшка конструктор–розвивайко , який має лише з 4 види деталей, що у дитячих руках можуть стати чим завгодно — метеликом, песиком, машинкою, жирафою чи будинком, а при великій кількості деталей — і шедевром (замком, вежею, мегаполісом тощо). Найменші дітки граються Фантазією, складаючи деталі одна до одної за принципом “паз в паз” на площині, отримуючи свого роду «пазли». Старші діти розуміють, що використання інших методів з’єднання деталей (паз в паз під кутом 90 градусів, торець однієї деталі – в паз іншої і т.д.) дає можливість отримувати тривимірні об’єкти, а це вже набагато цікавіше!
  Від екологічно чистої іграшки — до здорової розумної нації.