Івано-Франківський гурт, що складається з трьох учасників та носить дивну назву, створено 2004 року.

  Історія традиційна: грали в різних гуртах, шукали свій саунд…врешті знайшлися і створили той самий саунд. На що це схоже? На коктейль у якому кожен знайде для себе потрібний інгредієнт, результат синтезу гітарного «драйву», басового «груву» та несамовитих драмових «ходів», які у комплексі створюють те, що ми називаємо «Пан Пупец». 

   Сьогодні Пан Пупец – це Стас Боднарук (гітара, вокал), Олег «Фрост» Мороз (бас, бек-вокал) та Олег Федик (драмс). За час свого існування команда реалізувала один студійний альбом («Пан Пупец» 2006) та таку саму кількість EP - «P.Z» (2009). Записували музиканти свій матеріал на місцевій незалежній студії «Frost Magnetic Records», що була заснована басистом гурту. Треки «пупців» також зустрічались на декількох компіляціях, таких як «Слухай своє»(vol.5&9) та «Рок січ 2008». На пісні «Байдарка», «Свист Гір» та «Курва Мама» знято відеокліпи. Останній презентовано у грудні 2009 року. Режисером відео з назвою, що була неоднозначно сприйнята масмедіа та непройшла цензуру деяких ЗМІ, став режисер Сергій Клєпач.

 

 

    Кінцевий продукт гурту публіка отримує в чистому вигляді, так як «пупці» не обмежують себе «форматними» рамками, плюс, записаний та готовий до релізу матеріал не проходить через фільтри саундпродюсерів. Щодо стильових «тегів» - тут музиканти залишають простір уяві слухачів.

   Концертна діяльність гурту, на даний момент, включає в себе понад 100 виступів в Україні та Польщі. 2008 року «Пан Пупець» гастролював разом з киянами «Борщ» та австралійськими інді-рокерами «Asleep At The Park» в рамках туру «Емінема нема».

  За час творчої діяльності до «ПП» проявляли цікавість й відомі особистості української рок-сцени.
......далі буде)

 Ви можете ознайомитися з творчістю гурту: